Τρία νέα μοντέλα Huion graphic tablet

Τρία νέα μοντέλα Huion Graphic Tablet ήρθαν στην ελληνική αγορά από την επίσημη αντιπροσωπεία, Atlas Digital AE, για να προσφέρουν στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις των ψηφιακών τεχνών ένα πολύτιμο «εργαλείο» με μοναδική σχέση τιμής/απόδοση.

Graphic tablet HS64

Huion graphic tablet

Το graphic tablet HS64, το μικρότερο και οικονομικότερο από τα τρία, αποτελεί μια ειδική έκδοση με τυπωμένο εικαστικό στην επιφάνεια του που του προσδίνει στυλ και προσωπικότητα. Διαθέτει σημαντικές δυνατότητες για αρχάριους και όσους δεν έχουν υψηλές ανάγκες, όπως επιφάνεια εργασίας 160 x 102 mm, γραφίδα χωρίς μπαταρία, 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και ανάλυση 5080 LPI, ενώ μπορεί να συνδεθεί και με Android συσκευές (Android 6.0 ή νεότερο).

Huion Graphic tablet HS611

Το graphic tablet HS611, ολοκληρώνει τη δημιουργική εμπειρία του χρήστη αφού διαθέτει multimedia πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης της μουσικής και την αλλαγή των μουσικών κομματιών. Έτσι ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει και να «διαχειρίζεται» τη μουσική που ακούει, ενώ παράλληλα σχεδιάζει. Διαθέτει γραφίδα χωρίς μπαταρία, 10 Πλήκτρα Συντόμευσης, 8 Multimedia, Touch strip, 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, report rate μεγαλύτερο από 233 PPS, αναγνώριση κλίσης (tilt recognition), ανάλυση 5080 lpi και συνεργάζεται με Android συσκευή (Android 6.0 ή νεότερο)

Kamvas Studio 22

Τέλος, το graphic tablet με οθόνη, Kamvas Studio 22,  κυριολεκτικά λύνει τα χέρια στους επαγγελματίες, αφού είναι Graphic Tablet και υπολογιστής μαζί, ενώ διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά που παρέχουν την καλύτερη εμπειρία σχεδίασης. Με 21,5” full laminated οθόνη (που περιορίζει το φαινόμενο της παράλλαξης) και ανάλυση 1920×1080 εξασφαλίζει υψηλή λεπτομέρεια, ενώ αναπαράγει με ακρίβεια 16,7 εκατομμύρια χρώματα  για εκπληκτική ζωντάνια και οπτικά εφέ. Προσφέρει 8192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και αναγνώριση κλίσης. Ως υπολογιστής διαθέτει ένα ισχυρό επεξεργαστή Intel® Core ™ i5-8400 και 16 GBRAM , δύο μονάδες δίσκου 1 TB HDD και 240 GB SSD, ενσωματωμένα ηχεία και δυνατό σύστημα εξαερισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.atlasonline.gr

Θέλετε να μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου μας;

, ,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση