Σεμινάριο λατινικής καλλιγραφίας

Το Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης διοργανώνει σεμινάριο λατινικής καλλιγραφίας οκτώ συναντήσεων με την μορφή εργαστηρίου που έχει σκοπό να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με 6 από τις πιο γνωστές γραφές της λατινικής καλλιγραφίας: την μοναστηριακή onciale, τις γοτθικές textura και fractura, την Αναγεννησιακή cancellaresca, την διακοσμητική vyaz και την πλέον διαδεδομένη και πρόσφατη anglaise ή copperplate, αναλύοντας παράλληλα την ιστορική εξέλιξη των τεχνικών, των υλικών και των εργαλείων και αποσκοπώντας σε ένα σύγχρονο εικαστικό αποτέλεσμα.

Το σεμινάριο ξεκινάει στις 12 Φεβρουαρίου 2020 και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 18:00-21:00 και για 8 συναντήσεις (24 ώρες σύνολο).

Διεξαγωγή σεμιναρίου: Ειρήνη Γκόνου, εικαστικός.

Η Ειρήνη Γκόνου Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στην École Natιοnale Superieure des Beaux-Arts και στην École Nationale Superieure des Arts Décoratifs στο Παρίσι. Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις και έχει λάβει μέρος σε ομαδικές συναντήσεις τέχνης, σεμινάρια και εργαστήρια σε Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Νορβηγία και Αίγυπτο. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο λατινικής καλλιγραφίας απευθυνθείτε στο Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Ορνεράκης

Θήρας 19, Πλ. Αμερικής
Τκ: 11257
Τηλ: 210-8665611
ornerakisart@gmail.com
www.ornerakis.com

, , , , ,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση