Ψηφιακές Κεντητικές Μηχανές Happy Japan

Την αντιπροσωπεία των κεντητικών μηχανών της ιαπωνικής εταιρείας Happy Japan ανέλαβε η Atlas Digital AE.

Οι κεντητικές μηχανές αποτελούν ένα ανεξάρτητο ή συμπληρωματικό της DTG εκτύπωσης εξοπλισμό για διακόσμηση ρούχων, υφασμάτων, τσαντών, καπέλων, μαξιλαροθηκών και άλλων ειδών και βρίσκει εφαρμογή στην ευρύτερη αγορά της οπτικής επικοινωνίας για στολές εργασίας, διαφημιστικά είδη κλπ, καθώς και στην τουριστική αγορά και ειδών λαϊκής τέχνης.

Οι κεντητικές της Happy Japan συνδυάζουν την ευκολία στη χρήση με την επαγγελματική απόδοση, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές τόσο για αρχάριους όσο και για παραγωγική χρήση. Εκτός από την ευχρηστία τους, χαρακτηρίζονται από τις υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, την προηγμένη ιαπωνική τεχνολογία και την πληθώρα προαιρετικών εξαρτημάτων, που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να πραγματοποιούν ακόμα και τα πιο σύνθετα κεντήματα σε διάφορα είδη (ακόμα και παπούτσια), με εξαιρετικά ποιότητα.

Με μια σειρά μοντέλων με 7 έως 15 βελόνες, 1 έως 12 κεφαλές, μέγιστη ταχύτητα από 1000 έως 1500 rpm, επιφάνεια κεντήματος από 285x290mm έως 400x1200mm, και έγχρωμη οθόνη αφής, αποτελούν την ιδανική επιλογή με την ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς και την καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμής.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Happy Japan, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)

,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση