Διαγωνισμός αφίσας Posterheroes: Humans at work

Διαγωνισμός αφίσας «Posterheroes: Humans at work» από τους Associazione Culturale Plug και Favini S.r.l.

Σχετικά με το Posterheroes

Το Posterheroes είναι ένας διεθνής διαγωνισμός αφίσας που διοργανώνεται από το 2010 και αφορά τον σχολιασμό κοινωνικών θεμάτων. Κάθε χρόνο οι διοργανωτές του διαγωνισμού προσκαλούν σπουδαστές, επαγγελματίες γραφίστες ή ανθρώπους με πάθος για την γραφιστική να δημιουργήσουν μια αφίσα 70×100 εκφράζοντας την άποψή τους σχετικά με μερικά από τα κύρια παγκόσμια ζητήματα.

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Humans at work» και αφορά μελλοντικά σενάρια εργασίας και τον ρόλο της αξιοπρεπούς απασχόλησης στη ζωή των ατόμων και στην αειφόρο ανάπτυξη της κοινωνίας.

Υποβολή συμμετοχών

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό έως τις 13 Μαρτίου 2020 (παράταση συμμετοχών) 20 Μαρτίου 2020 μέσω της ιστοσελίδας www.posterheroes.org

Η διεθνής επιτροπή του διαγωνισμού θα αξιολογήσει όλες τις συμμετοχές που έχουν αποσταλεί στην επίσημη ιστοσελίδα www.posterheroes.org, και θα επιλέξει τις σαράντα (40) καλύτερες του διαγωνισμού. Από τις 40 αφίσες, οι διοργανωτές θα επιλέξουν την νικήτρια αφίσα που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 2.500€.

Και οι 40 αφίσες θα εκτεθούν σε ειδική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διοργάνωσης του Graphic Days Torino (11 Σεπτεμβρίου- 4 Οκτωβρίου 2020), καθώς επίσης και σε μελλοντικές εκθέσεις που θα πραγματοποιήσουν οι διοργανωτές του διαγωνισμού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς του διαγωνισμού και το brief μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Posterheroes, www.posterheroes.org.

Η 9η διοργάνωση του Posterheroes πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Καινοτομίας του Διεθνούς Κέντρου Κατάρτισης του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (International Training Center of the International Labour Organization – ITC-ILO)

Θέλετε να μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου μας;

, , ,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση