Νέες ημερομηνίες για τη GRAPHICA EXPO

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GRAPHICA EXPO

Με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού να έχει προκαλέσει και στη χώρα μας μεγάλα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, ως διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης Γραφικών Τεχνών και Οπτικής Επικοινωνίας GRAPHICA EXPO ανακοινώνουμε τη μετάθεση της επόμενης διοργάνωσης σε ασφαλέστερη περίοδο.

Όπως γνωρίζετε, η έκθεση Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας GRAPHICA EXPO ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2021.

Η εταιρία μας, παρά τις αρνητικές συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί η 17η διοργάνωση στις παραπάνω ημερομηνίες.

Δυστυχώς, όμως, λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων στη χώρα μας, η Πολιτεία αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία όλων των εκθέσεων, συνεδρίων, και πλήθους άλλων εκδηλώσεων μέχρι το τέλος του 2020.

Η απόφαση αυτή, λόγω των δυσοίωνων προβλέψεων για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, αναμένεται να παραταθεί.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω δεδομένα και προκειμένου να προστατεύσουμε τους εκθέτες και τους επισκέπτες της έκθεσης από μία αναβολή της τελευταίας στιγμής, αποφασίσαμε να προβούμε εγκαίρως στη μετάθεση της έκθεσης σε ασφαλέστερη περίοδο.

Ως εκ τούτου, η επόμενη GRAPHICA EXPO θα πραγματοποιηθεί στις
25 – 26 – 27 Φεβρουαρίου 2022.

Οι προετοιμασίες της επόμενης διοργάνωσης θα ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης www.graphicaexpo.gr

Θέλετε να μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου μας;

, , ,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση