Νέες ημερομηνίες για Syskevasia και Plastica & Chem/Ecolink

Δεδομένων των επιδημιολογικών συνθηκών του Sars-Cov-2 και των περιοριστικών μέτρων όσον αφορά τον κλάδο Διοργάνωσης Εκθέσεων, η 3ΕΚ, διοργανώτρια εταιρεία των Εκθέσεων Syskevasia, Plastica & Chem, ανακοίνωσε την εκ νέου μετάθεση τους για το Φθινόπωρο του 2022.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν:

  • Syskevasia : 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 και
  • Plastica & Chem/Ecolink: 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Οι Εκθέσεις Syskevasia και Plastica & Chem/Ecolink θα επαναληφθούν στο μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο κέντρο Εκθέσεων, Συνεδρίων και Εκδηλώσεων της Ελλάδας, το Metropolitan Expo, το οποίο έλαβε και την πιστοποίηση “Covid-Shield” επιβεβαιώνοντας τις υψηλού επιπέδου πρακτικές εφαρμογής, σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του sars-cov-2.

Στο Δελτίο Τύπου οι διοργανωτές αναφέρουν: “Πρωτίστως φυσικά πραγματοποιήθηκε και έρευνα με τους εκθέτες μας, οι οποίοι μας παρότρυναν για τη νέα μεταφορά της έκθεσης έτσι ώστε να υπάρχει περιθώριο για το ερχόμενο έτος ιδανικότερων, ασφαλέστερων και ακόμα πιο επιτυχημένων λειτουργικών Εκθέσεων“.

Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε ότι αφουγκραστήκαμε από τους εκθέτες μας και από τους νεοενδιαφερόμενους την μεγάλη αναμονή & προσμονή για την πραγματοποίηση των Εκθέσεων μας, καθώς γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η εμπορική ενίσχυση των επιχειρήσεων τους & των δημοσίων σχέσεων τους και τους ευχαριστούμε θερμά όλους για την υπομονή & την στήριξη τους“.

Virtual Syskevasia & Plastica

Η διοργανώτρια εταιρεία προχωράει επί του παρόντος και με την υλοποίηση των Virtual (Ψηφιακών) Εκθέσεων Syskevasia & Plastica στις 30 Μάιου – 3 Ιουνίου 2021 σε ένα απόλυτα καινοτόμο, ανέπαφο, διαδραστικό και ολοκαίνουργιο περιβάλλον που θα φέρει σε επαφή μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα τους ψηφιακούς εκθέτες με τους ψηφιακούς επισκέπτες , έτσι ώστε οι εκθέτες μας να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους λόγω της προς το παρόν απουσίας της φυσικής έκθεσης. Σύντομα θα αποσταλούν αναλυτικές πληροφορίες σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα syskevasia-expo.gr

Θέλετε να μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου μας;

, , , , , , ,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση