Μαθήματα καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας στο Thaleia’s bookbindery

Επειδή μας αρέσει η χειροτεχνία ∙
επειδή διασκεδάζουμε δημιουργώντας ∙
επειδή μας αρέσει να γνωρίζουμε νέους ανθρώπους ∙
επειδή έχουμε κάποτε αναρωτηθεί «μα πώς φτιάχνεται ένα βιβλίο;»
κι επειδή θα ήθελα να μοιραστώ την τέχνη μου μαζί σας, σας περιμένω και φέτος για μαθήματα βιβλιοδεσίας στο εργαστήριό μου.

Θάλεια Μιχελάκη

Στο Thaleia’s bookbindery διοργανώνονται μαθήματα καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας σε μικρά τμήματα ή ιδιαίτερα για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Για τη σχολική χρονιά 2019-2020, η οποία θα διαρκέσει από τον Νοέμβριο έως και τον Μάιο, έχει βγει ήδη αναλυτικό πρόγραμμα, το οποίο ακολουθεί.

Τα μαθήματα καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας πραγματοποιούνται Σάββατο, 15:00 – 17:00 ή 15:00 – 18:00.

Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητές του, κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει είτε ολόκληρη τη χρονιά, είτε έναν μήνα ή ακόμα και ένα μόνο μάθημα, ενώ ερασιτέχνες βιβλιοδέτες μπορούν να γεμίσουν κενά ή να θυμηθούν κομμάτια της διαδικασίας που έχουν ξεχάσει. Επιλέγοντας συγκεκριμένα μαθήματα βάσει σχεδιασμού, μπορεί επίσης ο ενδιαφερόμενος να παρακολουθήσετε τους κλασσικούς κύκλους πανόδετης και δερματόδετης βιβλιοδεσίας.

Σημειώσεις σε κάποια μαθήματα, σχετικά links, δανεισμός βιβλίων, καθώς και ελεύθερη χρήση του εργαστηρίου για ένα τρίωρο/μήνα (με προσυνεννόηση) είναι βήματα προς μια πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία.

Εάν συμπληρωθεί ο αριθμός των 4-5 ατόμων/μάθημα, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί και δεύτερο τμήμα, πρωινά Σαββάτου.

Επικοινωνία και κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά ή μέσω mail.

Mail: thaleia.info@gmail.com
Τηλέφωνο: 2103825564
Facebook: www.facebook.com/thaleiasbookbindery
Instagram: @thaleiasbookbindery

, , ,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση