Ίδρυση Τμήματος Επιστημών Γραφικών Τεχνών και Συσκευασίας στο ΠΑΔΑ

Εκδήλωση για την υποστήριξη αναγκαιότητας ίδρυσης του νέου τμήματος Επιστημών Γραφικών Τεχνών και Συσκευασίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς του κλάδου γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και συσκευασίας καθώς και της ελληνικής παραγωγής και μεταποίησης, προσκαλούν τους διακεκριμένους εκπροσώπους της Πολιτείας στις εγκαταστάσεις της forlabels.

Εκεί, σε επαφή με τη νέα τεχνολογική πραγματικότητα, ανταλλάσσουν απόψεις, τεκμηριώνουν και υποστηρίζουν την αναγκαιότητα ίδρυσης νέου Τμήματος Επιστημών Γραφικών & Συσκευασίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Η ενημερωτική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαϊου 2022, από τις 13.30 έως τις 18.30, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας FORLABELS Εφαρμογές Συσκευασίας Α.Ε., στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Η επίσκεψη διοργανώνεται με την πρωτοβουλία των φορέων των κλάδων των Γραφικών Τεχνών, των Εκτυπώσεων και της Συσκευασίας ώστε να ενημερωθούν και εκ του σύνεγγυς οι καθ ύλην θεσμικοί εκπρόσωποι της Πολιτείας (ΥΠΑΙΘ, ΕΘΑΑΕ, ΠαΔΑ), για τη σύγχρονη δομή και μορφή των ελληνικών επιχειρήσεων και την αναγκαιότητα ίδρυσης του νέου Τμήματος, ώστε να υπάρχουν πτυχιούχοι που θα καλύψουν θέσεις εργασίας σε σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά πεδία.

Δείτε το πρόγραμμα

Στοιχεία επικοινωνίας:

HELGRAMED, Πηνελόπη Γκουντάρα Tηλ.: 694 558 9123, helgramed@gmail.com
forlabels, Σωτηρία Αθανασίου, Τηλ.: 2262 056738, s.athanasiou@forlabels.gr

, , ,

Σχετικά με τον/την Grartist

Το Grartist είναι μια προσπάθεια συλλογής πληροφοριών που αφορούν στο επάγγελμα του γραφίστα, του τεχνολόγου γραφικών τεχνών, αλλά και όλων όσων ασχολούνται με τον χώρο των γραφικών τεχνών γενικότερα.
Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Grartist →

Αφήστε μια απάντηση