Η Heidelberg απέσυρε τη συμμετοχή της στην drupa 2021

Μεγάλο πλήγμα για την drupa η απόσυρση της συμμετοχής της Heidelberg

Η ανησυχία για τον COVID-19 ολοένα και μεγαλώνει και η Heidelberg με ανακοίνωσή της στις 8 Ιουλίου αναφέρει ότι: «Αν και δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις του κοροναιού τον επόμενο χρόνο, η Heidelberg πρέπει να πάρει μια απόφαση άμεσα».

Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις την επόμενη χρονιά και επομένως αποσύρει και την συμμετοχή της στην drupa, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2021.

Δεδομένης της κατάστασης που έχει προκαλέσει ο ιός COVID-19 (ταξιδιωτικούς περιορισμούς, μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, κ.ά.), η Heidelberg πιστεύει ότι η drupa 2021 θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες εκδηλώσεις, με λιγότερους ενδεχομένως επισκέπτες αλλά και με περιορισμούς στην επικοινωνία. Η νέα αυτή κατάσταση οδηγεί την Heidelberg να επικεντρωθεί σε νέες, εικονικές εκθέσεις και περιφερειακές εκδηλώσεις.

Δραστική εισαγωγή καινοτομιών στον κλάδο της συσκευασίας ως αγορά ανάπτυξης – πλήρης διασύνδεση διεργασιών εκτύπωσης από άκρη σε άκρη ζωντανά για πρώτη φορά

Η έναρξη θα γίνει στην «Εβδομάδα Καινοτομίας» που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου 2020. Υπό το σύνθημα «Ξεδιπλώστε τις δυνατότητές σας», η Hei-delberg θα παρουσιάσει πληθώρα καινοτόμων προϊόντων που εστιάζουν στον κλάδο της συσκευασίας και των εμπορικών εκτυπώσεων, συμπεριλαμβανομένης της αυτόνομης εκτύπωσης, των end-to-end λύσεων, το Smart Print Shop και την καινοτόμα λειτουργία Push-to-Stop. Η Εβδομάδα Καινοτομίας θα πραγματοποιηθεί μέσω ζωντανής μετάδοσης καθώς καθώς και δια ζώσης στην τοποθεσία Wiesloch / Walldorf. Η Heidelberg έχει ήδη θετική εμπειρία στη χρήση ψηφιακών καναλιών στην παρουσίαση των καινοτομιών που είχαν προγραμματιστεί για την φετινή drupa.

«Σκοπεύουμε να  επενδύσουμε περισσότερο σε νέα concept εικονικών εκθέσεων για να διασφαλίσουμε στενότερη και πιο προσωπική επικοινωνία με τους πελάτες μας, καθώς και σε περιφερειακές εκδηλώσεις στις αναπτυσσόμενες αγορές μας. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να ευθυγραμμιστούμε με συνέπεια με τις προσδοκίες των πελατών μας», αναφέρει ο κος Rainer Hundsdörfer, Διευθύνων Σύμβουλος της Heidelberg. «Η Εβδομάδα Καινοτομίας θα μας επιτρέψει τώρα να επικοινωνήσουμε άμεσα με τους πελάτες μας και να παρουσιάσουμε τις καινοτομίες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Heidelberg, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.heidelberg.com.

Θέλετε να μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου μας;

, , ,

Σχετικά με τον/την Grartist

Το Grartist είναι μια προσπάθεια συλλογής πληροφοριών που αφορούν στο επάγγελμα του γραφίστα, του τεχνολόγου γραφικών τεχνών, αλλά και όλων όσων ασχολούνται με τον χώρο των γραφικών τεχνών γενικότερα.
Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Grartist →

Αφήστε μια απάντηση