Η FESPA 2020 επιστρέφει τον Οκτώβριο στη Μαδρίτη

Η FESPA Global Print Expo 2020, η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση εκτυπώσεων της Ευρώπης επιστρέφει στην Μαδρίτη σε νέα ημερομηνία.

Όπως ανακοινώθηκε από την FESPA, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο IFEMA – Feria de Madrid στις 6 – 8 Οκτωβρίου 2020, παράλληλα με τις εκθέσεις European Sign Expo και Sportswear Pro.

Οι τρείς εκθέσεις, οι οποίες αρχικά είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στις 24-27 Μαρτίου, αναβλήθηκαν λόγω της επιδημίας του COVID-19 στην Ευρώπη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της FESPA, Neil Felton, αναφέρει: «Παρά τις συνεχείς επιπτώσεις που έχει ο κορωναϊός στον κλάδο των εκτυπώσεων, έχουμε κατακλυστεί από την ισχυρή ζήτηση της παγκόσμιας κοινότητας μας για την πραγματοποίηση της έκθεσης FESPA το 2020. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι οι εκθέσεις μας θα προχωρήσουν σε αυτές τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες και είμαστε πολύ ευγνώμονες στην ομάδα της IFEMA, οι οποίοι υποστήριξαν πλήρως την απόφασή μας υπό τις παράδοξες αυτές συνθήκες».

«Σε όλη αυτή τη δύσκολη εποχή, παραμένουμε σε στενό διάλογο και διαβούλευση με τους εκθέτες μας για να διαπιστώσουμε πώς η FESPA είναι σε θέση να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα τους για το 2020, να συνεργαστεί με υπάρχοντες πελάτες και να καλλιεργήσει νέες προοπτικές στον κλάδο της ειδικής εκτύπωσης ώστε να αναζωπυρώσει την ανάπτυξή τους μελλοντικά. Εξακολουθούμε να είμαστε σίγουροι για τη μοναδική αξία της FESPA Global Print Expo για τη συγκεκριμένη κοινότητα των ενδιαφερομένων μας».

Η FESPA θα παράσχει περαιτέρω πληροφόρηση σχετικά με τις εκθέσεις της εν ευθέτω χρόνω.

Για την έκθεση FESPA 2020 μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα www.fespaglobalprintexpo.com

Θέλετε να μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου μας;

, , , ,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση