Η Doculand σας προσκαλεί στην εκδήλωση B2 Transformation

H Doculand AE, πρωτοπόρος στο χώρο των έντυπων υπηρεσιών, επίλεξε να διευρύνει τον εξοπλισμό της με το πρώτο Β2+ (58.5 εκ. x 75εκ.) ψηφιακό εκτυπωτικό σύστημα στην Ελλάδα.

Οι αυξημένες ανάγκες της αγοράς για άμεσες και ποιοτικές εκτυπώσεις σε μεγαλύτερο σχήμα από τα παραδοσιακά ψηφιακά συστήματα, οδήγησαν την Doculand AE στη μεγαλύτερη επένδυση ψηφιακής εκτύπωσης στην Ελλάδα. Η τεχνολογία UV inkjet, που οδηγεί τις εξελίξεις στην ψηφιακή εκτύπωση, το διευρυμένο εκτυπωτικό σχήμα της μηχανής, η δυνατότητα εκτύπωσης σε μεγάλο εύρος υλικών αλλά και βασικά στοιχεία που υιοθετεί το ΚΜ-1e από την τεχνολογία της offset, συντέλεσαν στην επιλογή του AccurioJet KM-1e της Konica-Minolta ως την βέλτιστη επιλογή.

Στο πλαίσιο της επένδυσης και προκειμένου να ενημερώσει τους συνεργάτες της για τις νέες δυνατότητες που παρέχει, η Doculand AE διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις – events.

Η Doculand σας προσκαλεί στην εκδήλωση B2 Transformation, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της εταιρείας, την 27η Σεπτεμβρίου.

Θέλετε να μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου μας;

, , , ,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση