5ο Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου

Tο 5ο ετήσιo Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου έρχεται στις 15-17 Μαρτίου 2019

Το Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, Graphic Stories Cyprus, θέτει ως στόχο την καλλιέργεια εικαστικής παιδείας και την ανάπτυξη κριτικής αντίληψης γύρω από τις σύγχρονες γραφικές τέχνες και τα θέματα που τις απασχολούν, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και διεθνώς. Παράλληλα συμβάλει στην προώθηση και προβολή της Κυπριακής οπτικής επικοινωνίας και δημιουργίας όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό και στην ενθάρρυνση της δικτύωσης με πολιτιστικά ιδρύματα, φορείς και ομάδες σύγχρονης τέχνης στο εξωτερικό. Η διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και εργαστηρίων είχε ως στόχο την κατάδειξη και την προώθηση της αξίας της οπτικής επικοινωνίας στο ευρύ κοινό, τη δημιουργία κουλτούρας και αξιών καθώς και τη διασύνδεσή της με τα τεκταινόμενα στο κοινωνικό πεδίο.

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

Οι διαλέξεις του Graphic Stories Cyprus καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της Οπτικής Επικοινωνίας, αναδεικνύοντας το παρόν αλλά και εξερευνώντας το μέλλον της. Το φετινό Συνέδριο έχει την χαρά και την τιμή να φιλεξενεί 10 διακεκριμένους ομιλητές του χώρου από την Κύπρο και το εξωτερικό.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Τα εξειδικευμένα εργαστήρια προσφέρουν συσσωρευμένη και επαγγελματικού επιπέδου γνώση και εμπειρία σε σχέση με τις σύγχρονες πρακτικές του design. Τρία εργαστήρια ενηλίκων και δύο παιδικά εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν κατά το τριήμερο του Συνεδρίου.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ – ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Οι εκθέσεις καθώς και οι προβολές ντοκιμαντέρ αποσκοπούν στην ανάδειξη της σύγχρονης θεματολογίας που αφορά την Οπτική Επικοινωνία, τη δημιουργία κλίματος αναζήτησης και προβληματισμού.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους δημιουργικούς του κλάδου της οπτικής επικοινωνίας, επαγγελματίες ή φοιτητές, γραφίστες, web designers, εικονογράφους, φωτογράφους, animators, 2D/3D designers, τυπογράφους, δημιουργικά γραφεία, διαφημιστές, marketers, στους συνεργάτες αυτών και όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το επάγγελμα του σχεδιαστή οπτικής επικοινωνίας!

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά στην ιστοσελίδα: www.graphicstoriescyprus.com

Η προπώληση των εισιτηρίων για το 5ο Συνέδριο Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, Graphic Stories Cyprus έχει ξεκινήσει. Για να κάνετε κράτηση, επισκεφτείτε την σελίδα http://www.graphicstoriescyprus.com/TICKET

,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση