Εκτυπώσεις και σε δέρμα με τα DTG εκτυπωτικά Brother GTX

Εκτός από τις εκτυπώσεις σε βαμβακερά υφάσματα και σκούρα πολυεστερικά, τα Brother GTX τυπώνουν πλέον και σε δέρμα. 

Το γεγονός ότι μπορούν να εκτυπωθούν αυτά τα υλικά με έναν εκτυπωτή χωρίς να χρειάζεται αλλαγή στα μελάνια ή πολύπλοκες τροποποιήσεις στον ίδιο τον εκτυπωτή, καθιστά αυτή τη δυνατότητα των Brother GTX ιδιαίτερα πολύτιμη.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της νέας δυνατότητας είναι ότι οι χρήστες των Brother GTX  μπορούν να επεκτείνουν τη γκάμα των προϊόντων τους  χωρίς να χρειάζεται να κάνουν μεγάλες επενδύσεις!

Η εκτύπωση σε δέρμα μπορεί να γίνει στην πρώτη ύλη για την παραγωγή παπουτσιών, τσαντών ή άλλων αντικειμένων, αλλά, φυσικά, και απευθείας στα ίδια τα προϊόντα όπως  σακίδια, ζώνες και πολλά άλλα.

 Ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη, υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε δύο είδη φιξαρίσματος (ματ και γυαλιστερό) χρησιμοποιώντας μόνο ένα ειδικό Pretreatment.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Brother, AtlasDigitalAE (www.atlasdigital.gr), 210-9845771, 2310-672942

, , , , ,

Σχετικά με τον/την Grartist

Το Grartist είναι μια προσπάθεια συλλογής πληροφοριών που αφορούν στο επάγγελμα του γραφίστα, του τεχνολόγου γραφικών τεχνών, αλλά και όλων όσων ασχολούνται με τον χώρο των γραφικών τεχνών γενικότερα.
Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Grartist →

Αφήστε μια απάντηση