Η Έκθεση Βραβείων ΕΒΓΕ 2019 στην Αθήνα

Έκθεση Βραβείων ΕΒΓΕ 2019 | 29 Νοεμβρίου – 31 Δεκεμβρίου 2019

Μετά την επιτυχημένη έκθεση των βραβευμένων έργων ΕΒΓΕ 2019 στο MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης / Museum of Contemporary Art στη Θεσσαλονίκη και πάντα με σκοπό να ανοίξει πρόσβαση στο ευρύτερο κοινό για να θαυμάσει τα καλύτερα έργα της χρονιάς που μας πέρασε, το +DESIGN σε συνεργασία με την PressiousArvanitidis μεταφέρουν την έκθεση και στην Αθήνα.

Περισσότερα από 100 έργα, τα καλύτερα της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα για το 2019 -τα οποία διακρίθηκαν σε 40 κατηγορίες ανάμεσα σε 1200 υποβληθέντες συμμετοχές, ανοιχτή για το ευρύ κοινό.

Εδώ και 18 χρόνια τα ΕΒΓΕ συγκεντρώνουν, καταγράφουν, αποτιμούν και προβάλλουν την ελληνική παραγωγή του χώρου της οπτικής επικοινωνίας, εντός κι εκτός των συνόρων.

Κάθε χρόνο, η τελετή απονομής προσελκύει εκατοντάδες ανθρώπους των κορυφαίων δημιουργικών γραφείων της Ελλάδας, αλλά και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής, των τεχνών και του πνεύματος οι οποίοι συγκεντρώνονται για να τιμήσουν τις αρτιότερες δουλειές και τους δημιουργούς τους.

Η έκθεση των νικητών έχει σκοπό να ανοίξει την πρόσβαση στο ευρύτερο κοινό για να θαυμάσει τα καλύτερα έργα της χρονιάς που μας πέρασε, να εμπνεύσει και να προκαλέσει πιθανές συνέργειες και συνεργασίες.

Οι βραβευμένες συμμετοχές επελέγησαν βάσει της δημιουργικής τους πρωτοτυπίας, της επίτευξης του στόχου επικοινωνίας τους και της σχεδιαστικής και τυπογραφικής τους αρτιότητας από τρεις κριτικές επιτροπές 19 καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου του design.

Η έκθεση Βραβείων ΕΒΓΕ 2019 θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο των καινούργιων εγκαταστάσεων της PressiousArvanitidis στη Λεωφόρο Κηφισίας 304, στα Σίδερα Χαλανδρίου, από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019 .

Περισσότερες πληροφορίες στα www.ebge.gr

Έκθεση Βραβείων ΕΒΓΕ 2019
, , , ,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση