ΕΒΓΕ 2020: Υποβολή συμμετοχών

Το περιοδικό +DESIGN προκηρύσσει διαγωνισμό έργων σχεδιασμού οπτικής επικοινωνίας με τον τίτλο Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης – ΕΒΓΕ 2020.

Τα Eλληνικά Bραβεία Γραφιστικής και Eικονογράφησης (EBΓE) διοργανώνονται κάθε χρόνο προκειμένου να αναδείξουν τα καλύτερα έργα που καλύπτουν τους βασικούς τομείς της γραφιστικής και εικονογραφικής δημιουργίας στον ελληνικό χώρο κατά την κρινόμενη χρονική περίοδο.

Στόχος του διαγωνισμού

  • η ηθική αναγνώριση και επιβράβευση των δημιουργών και των διακριθέντων έργων
  • η προβολή και η ανάδειξη της δημιουργικότητας, σε συνδυασμό με την αισθητική και εκτελεστική αρτιότητα των διαγωνιζομένων έργων.

Δικαίωμα συμμετοχής στα ΕΒΓΕ 2020

1. Υποβάλλονται έργα γραφιστικής δημιουργίας και εικονογράφησης τα οποία κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην αγορά στο διάστημα από 1 Ιανουαρίου 2019 έως 31 Δεκεμβρίου 2019.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στα EBΓE 2020. ανά ενότητα/κατηγορία έχουν νομικά ή φυσικά πρόσωπα με έδρα την Ελλάδα και την Κύπρο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και νομικά ή φυσικά πρόσωπα με έδρα στο εξωτερικό, αρκεί η συμμετοχή τους να αφορά εργασία που έχει γίνει πρωτίστως για την ελληνική ή την κυπριακή αγορά.

3. Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής απεριορίστου αριθμού συμμετοχών ανά ενότητα/κατηγορία και συνολικά.

H προθεσμία υποβολής συμμετοχών των ΕΒΓΕ 2020 λήγει την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020.

Η υποβολή συμμετοχών γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του διαγωνισμού www.ebge.gr

Για δηλώσεις συμμετοχών καθώς και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού (www.ebge.gr).

, ,

Σχετικά με τον/την Grartist

Το Grartist είναι μια προσπάθεια συλλογής πληροφοριών που αφορούν στο επάγγελμα του γραφίστα, του τεχνολόγου γραφικών τεχνών, αλλά και όλων όσων ασχολούνται με τον χώρο των γραφικών τεχνών γενικότερα.
Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Grartist →

Αφήστε μια απάντηση