Εκδήλωση Digital Creative Summit για Digital Arts

Στο Digital Creative Summit 2020 που διοργανώνεται οnline στις 26 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου 2020, φοιτητές και επαγγελματίες των Digital Arts θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν (χωρίς κόστος συμμετοχής) τέσσερις επαγγελματίες από διαφορετικές χώρες, από το χώρο των Digital Arts & Animation, να μιλούν για τη δουλειά, την εμπειρία τους, καθώς και να δείξουν τη δουλειά τους.

Από την Ελλάδα προσκεκλημένος ομιλητής ο εικονογράφος Κωστής Παπαθεοδώρου, Ambassador της Huion Greece, στις 3 Οκτωβρίου, 9:15 π.μ, θα μιλήσει για τη δουλειά και την εμπειρία του ως εικονογράφος και θα παρουσιάσει έργα του. Στο τέλος της παρουσίασής του, οι συμμετέχοντες μπορούν να του απευθύνουν και ερωτήσεις.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσω του Zoom ή του Facebook. Για το zoom υπάρχει περιορισμός θέσεων και απαιτείται προεγγραφή στο bit.ly/CBM2020-DCS

Η παρουσίαση θα γίνει στα Αγγλικά και για όσους εγγραφούν και παρακολουθήσουν μέσω Zoom όλη την παρουσίαση της 3ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για δύο Huion Graphic Tablets H640.

O Κωστής Παπαθεοδώρου είναι εδώ και 15 χρόνια εικονογράφος, από την Αθήνα. Ξεκίνησε να εργάζεται σαν art director σε διαφημιστικές εταιρίες για πολυεθνικούς και τοπικούς πελάτες. Εικονογραφήσεις του για εξώφυλλα, άρθρα και tutorials έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Newsweek int. edition, L’ Echo des Savanes και Photoshop Creative magazine. Παράλληλα με την διαφημιστική εικονογράφηση, λατρεύει να ζωγραφίζει πορτραίτα και καρικατούρες.

Digital Creative Summit 2020

Θέλετε να μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου μας;

,

Σχετικά με τον/την Grartist

Το Grartist είναι μια προσπάθεια συλλογής πληροφοριών που αφορούν στο επάγγελμα του γραφίστα, του τεχνολόγου γραφικών τεχνών, αλλά και όλων όσων ασχολούνται με τον χώρο των γραφικών τεχνών γενικότερα.
Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Grartist →

Αφήστε μια απάντηση