Designathon 2014 – “We did this”

Designathon 2014 – “We did this” | Παρασκευή 3, με Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 @ Found.ation

Aν εiσαι digital ή graphic designer, από 18­ μέχρι 33 χρονών, και η γραφίδα είναι προέκταση του χεριού σου, αν υποφέρεις από τενοντίτιδες και το design είναι για σένα δεύτερη φύση, τότε βρέθηκες στο σωστό domain. Κορυφαίες εταιρίες από το χώρο του digital design και της γραφιστικής περιμένουν να μοιραστούν μαζί σου τα κατακάθια της σοφίας τους.

Λάβε μέρος στο Designathon, τον 32ωρο μαραθώνιο design, σχεδίασε την οπτική επικοινωνία μίας νέας πρωτοβουλίας γνωστής ΜΚΟ, από το λογότυπο ως την παρουσία της στο διαδίκτυο και μπορεί να δεις τη δική σου δουλειά live.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

Eξαιρετικούς ομιλητές: Eυκαιρία να βρεθείς στο μυαλό μερικών από των καλύτερων creatives στην Ελλάδα. Άκουσε, ρώτα, μάθε, άντλησε έμπνευση.

Design battle: Έχεις 32 ώρες να αποδείξεις ότι η ομάδα σου υπερέχει.

Mentoring: Κόλλησες; Οι μέντορες θα είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις και να σε κάνουν να αναρωτηθείς “πώς δεν το σκέφτηκα;”.

Θετικά vibes:
Μουσική, μπύρα, φαγητό, καφέδες ­ όλα τα καύσιμα που θα χρειαστείς θα είναι διαθέσιμα για να τροφοδοτήσουν την προσπάθειά σου. Μην είσαι μικρόψυχος. Μοιράσου μια μπύρα με τον αντίπαλο designer.

Cool βραβεία: Οι καλύτερες ομάδες θα κερδίσουν βραβεία πολλά και διάφορα.

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ;

Η εκδήλωση της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο σύγχρονης τέχνης και design Ε.Δ.Ω (e-d-w.gr) και το διαγωνιστικό μέρος του Σαββάτου και της Κυριακής στο συνεργατικό χώρο εργασίας Found.ation (thefoundation.gr).

ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ;
Μόνο το χρόνο σου. Η εγγραφή είναι δωρέαν. Μην ξεχάσεις το portfolio και το Mac/PC σου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες για το Designathon 2014 στο designathon.gr

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση