Το Design Forum – 10΄ Design Talk ταξιδεύει στην Αθήνα

AKTO Stories // GRAPHIC Stories

Design Forum – 10΄ Design Talk: Ημερίδα για το Design και την Οπτική Επικοινωνία, από το Graphic Stories Cyprus και τον AKTO.

Το Graphic Stories Cyprus και το Design Forum – 10΄ Design Talk ταξιδεύουν στην Αθήνα και, σε συνεργασία με τον AKTO, τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό Αrt & Design στην Ελλάδα, σας προσκαλούν σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο Design.

Σάββατο 14/12/2019 // 10:00 – 16:00 // ΑΚΤΟ
Εγγραφές: 09:30
[Ευελπίδων 11Α, Πεδίον Άρεως]

Graphic Stories Cyprus in Athens

  • Προβολή των highlights από τις πέντε διοργανώσεις του Graphic Stories Cyprus, του συνεδρίου Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, που πραγματοποιείται κάθε Μάρτιο, στη Λευκωσία από το 2015.
  • Παρουσίαση του βιβλίου – λευκώματος Graphic Stories the Book – Γραφιστορίες από την Αγγελική Αθανασιάδη [Aggeliki Athanasiadi], συγγραφέα της έκδοσης και διοργανώτρια του Συνεδρίου.

Design Forum – 10′ Design Talk

Ένα forum καταγραφής, ανάπτυξης και προβολής του σύγχρονου Ελληνικού Design σχεδιασμένο με στόχο την αλληλεπίδραση όλων όσοι ασχολούνται με αυτό. 20 designers, εικαστικοί, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι της “βιομηχανίας” του design τοποθετούνται και μοιράζονται τις εμπειρίες τους, έχοντας στη διάθεσή τους 10 λεπτά!

Double Poster Exhibition

Graphic Design, Αμφισβητώντας την Αντίληψη” είναι ο τίτλος της έκθεσης από τον 3ο διεθνή διαγωνισμό αφίσας που διοργάνωσε το Graphic Stories Cyprus στο πλαίσιο του 5ου Συνεδρίου, το 2019.

Οπτικοποιώντας τους Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης”. Οι Graphic Designers του AKTO παρουσιάζουν αφίσες που σχεδίασαν, στο πλαίσιο ημερίδας του Υπουργείου Εξωτερικών με θέμα “Προώθηση της Ενεργού Συμμετοχής των Νέων στην Υλοποίηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης”.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Κρατήσεις θέσεων στο: www.eventbrite.com/e/akto-stories-graphic-stories-tickets-83585479419

, , , ,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση