Άνοιξαν οι εγγραφές για τα συνέδρια γραφικών τεχνών iarigai και IC

H Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών – HELGRAMED, πρωτοπόρος στην έρευνα και ανάπτυξη των Γραφικών Τεχνών στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών και Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – GRAPHMEDLAB, καλωσορίζουν τους διεθνείς οργανισμούςiarigai (International Association of Research Organizations for the Information, Media and Graphic Arts Industries)και IC (International Circle of Educational Institutes of Graphic-Media Technology and Management) στην Ελλάδα, για τα ετήσια επιστημονικά συνέδριά τους που θα λάβουν χώρα από τις 19 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω).

Συνέδρια γραφικών τεχνών iarigai και IC

Το 47ο ετήσιο συνέδριο του iarigai με τίτλο Printing in the Digital Era“, έχει ως κύριο θέμα τις εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία των γραφικών τεχνών,  την εκτύπωση και τη συσκευασία στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, ενώ το 52ο συνέδριο του IC με τίτλο “Print EducationChallenges in an Uncharted World“, έχει ως κύριο θέμα την έρευνα και τις σύγχρονες εξελίξεις στην εκπαίδευση στις γραφικές τέχνες – εκτυπώσεις και την συσκευασία.

Πάνω από 50 επιστημονικές εισηγήσεις καθώς και σημαντικές παρουσιάσεις από κορυφαίους προσκεκλημένους ομιλητές  συνθέτουν το πρόγραμμα των συνεδρίων που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Με την πρόοδο των εμβολιασμών για τον COVID-19 και τη σταδιακή επαναφορά των δραστηριοτήτων σε κανονικές συνθήκες, είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την δια ζώσης διεξαγωγή των συνεδρίων όπως έχουν προγραμματιστεί, πάντοτε τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Η εγγραφή στα συνέδρια και η κράτηση δωματίων στα επίσημα ξενοδοχεία των συνεδρίων είναι διαθέσιμες!

Τη γενική υπευθυνότητα για τη διοργάνωση των Συνεδρίων έχει ο Καθηγητής Δρ. Αναστάσιος Ε. Πολίτης, (politismedia@gmail.com). Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα των συνεδρίων https://iarigai-ic-athens2021.org καθώς και στη γραμματέα των Συνεδρίων, κ. Πηνελόπη Γκουντάρα (helgramed@gmail.com).

, , , ,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση