6 κορυφαίες βιβλιοθήκες με stock φωτογραφίες

Παλεύετε να βρείτε stock φωτογραφίες για να ολοκληρώσετε ένα project που έχετε αναλάβει;

Αν ναι, αυτές οι βιβλιοθήκες φωτογραφιών θα μπορούσαν να είναι η λύση σε όλα σας τα προβλήματα.

01. Corbis 

Με έδρα λίγο έξω από το Σιάτλ, το Corbis είναι μια δημιουργική πηγή για τους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη συλλογή από φωτογραφίες, βίντεο, γραμματοσειρές και άλλα. Το site αυτό είναι απίστευτα εύκολο στην πλοήγηση: απλά χρησιμοποιείτε το εργαλείο αναζήτησης βάσει λέξεων-κλειδιών, επιλέγετε μια κατηγορία και τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη σας.

02. Fotolia

Η Fotolia είναι αφιερωμένη στην προσφορά προσιτών δημιουργικών εικόνων. Περιέχει εκατομμύρια royalty-free εικόνες, vectors, βίντεο, που έχουν δημιουργηθεί από μια μεγάλη κοινότητα καλλιτεχνών, γραφιστών και μια επίλεκτη λίστα γνωστών δημιουργικών γραφείων. Όλες οι εικόνες που προσφέρονται στη βιβλιοθήκη αυτή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε έργο, χωρίς χρονικούς περιορισμούς ή περιορισμούς στον αριθμό αντιτύπων.

03. RGB Stock (FREE)

Χρειάζεστε φωτογραφίες για μια δουλειά αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε; Το RGB Stock είναι εδώ για να σας προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, γραφικών, φόντων και άλλα, εντελώς δωρεάν για προσωπική και εμπορική χρήση.

04. Fotosearch

Η Fotosearch περιέχει πάνω από 17.000.000 φωτογραφίες, έτσι να είστε βέβαιοι ότι εδώ θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

05. Morguefile (FREE)

Το Morguefile είναι μια ακόμη πολύ καλή πηγή δωρεάν φωτογραφιών. Εύκολη αναζήτηση βάζει λέξεων – κλειδιών, για να βρείτε γρήγορα ότι ψάχνετε. Το Morguefile σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις εικόνες πρίν τις κατεβάσετε, παρέχοντας ένα εργαλείο crop, εξασφαλίζοντας έτσι ότι θα πάρετε ακριβώς το κομμάτι της εικόνας που θέλετε.

06. Shutterstock

Με πάνω από 33 εκατομμύρια stock φωτογραφίες, εικονογραφήσεις, vectors και βίντεο, το γνωστό σε όλους Shutterstock είναι μια παγκόσμια αγορά για τη δημιουργική κοινότητα. Εύκολο στην πλοήγηση, με εικόνες οργανωμένες σε δημοφιλείς κατηγορίες και διαθέτει ένα χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών. Για να κατεβάσετε περιεχόμενο, απαιτείται συνδρομή. Ενημερώνεται με περισσότερες από 20.000 νέες εικόνες καθημερινά, έτσι να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε κάτι που θα σας εμπνέει κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτή τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών.

Διαβάστε επίσης: 6 δωρεάν πηγές φωτογραφιών για προσωπική και εμπορική χρήση

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση