5ο Behance Portfolio Review Athens

O AKTO φιλοξενεί για 5η συνεχόμενη φορά το Behance Portfolio Review Athens. Η εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για την Ελληνική κοινότητα των δημιουργικών επαγγελματιών θα γίνει το Σάββατο 17 Μαΐου, στις 10 πμ στο αμφιθέατρο του ΑΚΤΟ στην οδό Ευελπίδων 11Α.

Τι είναι τo Behance;

To Behance είναι η δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα για δημιουργικούς επαγγελματίες από κάθε κλάδο. Ιδρύθηκε το 2006 και σήμερα φιλοξενεί περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο μέλη από 172 χώρες που έχουν δημοσιεύσει 5,5 εκατομμύρια project σε 128 τομείς κι ειδικότητες της τέχνης και του design.

Το 2012 το δίκτυο εξαγοράστηκε από τον ηγέτη στο χώρο του δημιουργικού λογισμικού Adobe.

Τι είναι τα Behance Portfolio Reviews;

To Behance Portfolio Reviews είναι τοπικές συναντήσεις της κοινότητας χρηστών του Behance ανά τον κόσμο. Σε αυτές νέα και παλαιότερα μέλη συναντιόνται, αναλύουν δημιουργικές στρατηγικές, εξετάζουν τα πορτφόλιό τους, συνδέονται και κοινωνικοποιούνται.

Τι είναι το Behance Portfolio Review Athens;

Η Αθήνα ήταν από τις πρώτες πόλεις που διοργάνωσαν ένα meeting από το Μάιο του 2012. Μάλιστα τα πρώτα meetings της Αθήνας ήταν τα πολυπληθέστερα παγκοσμίως.

Στις 4 προηγούμενες συναντήσεις έχουν κληθεί να μιλήσουν και να συμβουλέψουν τους νέους συναδέλφους τα πιο επιτυχημένα μέλη του Behance από τη χώρα μας, καθώς και νέοι εξαιρετικά ανερχόμενοι δημιουργοί. Ανάμεσά τους οι Indyvisuals, οι Polka Dot, η Parachute, ο Μάριος Λινάκης, οι Comeback, oι Corn Studio, ο Tind, οι FX3, ο Θέμης Χαψής και πολλοί πολλοί ακόμη σπουδαίοι επαγγελματίες.

Οι ομιλητές του 5ου Behance Portfolio Meeting καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ειδικοτήτων. Από branding, print design και εικογράφηση σε web και new media design και από αρχιτεκτονική μέχρι industrial design. Οι επαγγελματικές και επικοινωνιακές του προσεγγίσεις είναι επίσης πολυδιάστατες. Θα μιλήσουμε για το πώς κανείς μπορεί να δομήσει μια στρατηγική αυτοπροώθησης για να διεκδικήσει πελάτες ως freelancer σε Ελλάδα κι εξωτερικό, να προσληφθεί ως υπάλληλος στη βιομηχανία της διαφήμισης και της επικοινωνίας, να βρει συνεργάτες και να πειραματιστεί και πολλά ακόμη.:

Κανέλλα Αράπογλου
https://www.behance.net/Kanella

Νάσσος Κάππα
https://www.behance.net/nassoskappa

Θοδωρής Κονταξής
https://www.behance.net/teokon

Μάικ Πολίζος
https://www.behance.net/Mike_Polizos

Τομμάζο Ταράσκι
https://www.behance.net/tommasotaraschi

Τον συντονισμό της διοργάνωσης έχει ο visual designer Χάρης Τσέβης.

Δηλώστε συμμετοχή:

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/1379371792346783/

Meetup event:
http://www.meetup.com/BehanceReviews/Athens-GR/1108832/

 
Behance Portfolio Review Athens

 

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση