10ο Πανόραμα Design

Για δέκατη χρονιά διοργανώνεται το Πανόραμα Design 2013, από το περιοδικό +Design με την υποστήριξη του Κολλεγίου Βακαλό Art&Design, στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Τεχνών στο ACS (Γαρυττού 53, Χαλάνδρι, δίπλα στο σταθμό «Αγία Παρασκευή» του μετρό) στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2013.

Η επιτυχία του οφείλεται στην σφραγίδα ποιότητας που φέρουν οι διοργανώσεις του περιοδικού +Design και στην απλή και μεστή φιλοσοφία του: Δημιουργοί κάθε μεγέθους και δυναμικού (από την πολυεθνική διαφημιστική μέχρι το μοναχικό freelancer), από ολόκληρο το φάσμα της οπτικής επικοινωνίας (διαφήμιση, εκδόσεις, branding, εικονογράφηση, πολυμέσα, κ.ο.κ.) στην Ελλάδα – και όχι μόνο συγκεντρώνονται, συζητούν, παρουσιάζουν δουλειές τους και θέτουν προβληματισμούς για την πραγματικότητα της αγοράς. Δείτε τους ομιλητές εδώ.

Η φετινή δέκατη διοργάνωση δεν μπορεί παρά να έχει “εορταστικό” χαρακτήρα με ειδικό πρόγραμμα και παράλληλες δραστηριότητες.

Η επιλογή των ονομάτων που θα παρουσιάσουν φέτος την εργασία τους στο Πανόραμα Design, έγινε από το ίδιο το κοινό, που είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τους καλύτερους από τους 111 Έλληνες δημιουργούς, που έχουν ως τώρα περάσει από το βήμα του συνεδρίου.

Όπως πάντα, το «ελληνικό» πρόγραμμα θα πλαισιωθεί από δύο γραφεία «πρώτης γραμμής», προερχόμενα από τη διεθνή σκηνή.

Η πλήρης τιμή των εισιτηρίων για το Πανόραμα Design 2013 είναι € 80,00 για το διήμερο και € 55,00 για μία ημέρα. Για φοιτητές, ανέργους και μέλη της Ένωσης Γραφιστών θα ισχύσουν μειωμένες τιμές οι οποίες θα έχουν έκπτωση 35% επί των τελικών τιμών. Οι πλήρεις τιμές θα ισχύσουν (αν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια) την τελευταία εβδομάδα πριν το συνέδριο.

Αγορά των εισιτηρίων στο www.designpanorama.com, στο www.designerstribe.com ή στο τηλέφωνο 210 9523617.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πανόραμα στο www.designpanorama.com και στο facebook.

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση