Το MGI JETvarnish 3D Web Color+ στη Labelexpo Europe 2019

Η πρωτοποριακή λύση ολοκληρωμένης παραγωγής έτοιμης ετικέτας MGI JETvarnish 3D Web Color+ στη Labelexpo Europe 2019

Η MGI και η Konica επεκτείνουν τις τεχνολογίες τους για Ψηφιακή Εκτύπωση και Επεξεργασία στην αγορά της Ετικέτας και Εύκαμπτης Συσκευασίας.

Στη φετινή, 40η διοργάνωση της Labelexpo Europe που πραγματοποιήθηκε στις 24-27 Σεπτεμβρίου, η MGI και η Konica Minolta είχαν κοινή παρουσία (Αιθ. 8, περίπτερο 8C12 – 8C19) και portfolio λύσεων, με κορυφαίο το νέο ψηφιακό πιεστήριο εκτύπωσης – φινιρίσματος JETvarnish 3D Web Color +. Το JETvarnish 3D Web Color+ είναι η πρώτη παγκοσμίως λύση για την αγορά της ετικέτας και εύκαμπτης συσκευασίας που συνδυάζει inline ψηφιακή εκτύπωση CMYK υψηλής ευκρίνειας και φινίρισμα, μέσω εξατομικευμένων 2D/3D εφφέ βερνικιού και χρυσοτυπίας σε μεταβλητό πάχος.

Η παγκόσμια αγορά αυτοκόλλητης ετικέτας αναμένεται να σημειώσει άνοδο από $31 δισ. δολάρια το 2018 σε $41 δισ. δολάρια έως το 2023, ενώ η αναπτυσσόμενη αγορά της εύκαμπτης συσκευασίας προβλέπεται να αυξηθεί από τα $98 δισ. δολάρια το 2016 στα $132 δισ. δολάρια το 2022 (σύμφωνα με στοιχεία από το Markets and Markets Research).

JETvarnish 3D Web Color +

Οι επισκέπτες της μεγαλύτερης έκθεσης ετικέτας στον κόσμο είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανά το ψηφιακό πιεστήριο εκτύπωσης & φινιρίσματος JETvarnish 3D Web Color +. Εξοπλισμένο με ημι-περιστροφική μονάδα κοπής, σταθμό corona treatment και σταθμό flexo για προετοιμασία της επιφάνειας εκτύπωσης και ως εκ τούτου μεγαλύτερη ευελιξία υλικών, το JETvarnish 3D Web Color + προσφέρει:

  • 4χρωμη εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας (3600dpi)
  • Προσωποποίηση, μεταβλητά δεδομένα
  • Τοπικό βερνίκι (2D/3D) και γκοφρέ ανάγλυφο (έως 232 μm)
  • Χρυσοτυπία ψηφιακά
  • Κοπή ετικέτας inline

Η μεγάλη γκάμα υλικών εύκαμπτης συσκευασίας & ετικέτας, συμπεριλαμβανομένων χαρτιών, πλαστικών και συνθετικών, μπορεί να διακοσμηθεί με μοναδικά γραφικά και ανάγλυφα εφφέ βερνικιού ή/και foil, που διαφοροποιούνται ανά τεμάχιο. Τα ισχυρά εργαλεία διαχείρισης υλικών συμπληρώνονται από τη μονάδα αυτόματης ανατύλιξης και το σύστημα αυτόματου καθαρισμού κεφαλών για βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας. Απόλυτες συμπτώσεις επιτυγχάνονται χάρις στο επαναστατικό σύστημα AIS Smartscanner, τεχνολογίας Touchless Sheet Registration, που «διαβάζει» την εικόνα το τυπωμένου θέματος με τη βοήθεια πολλαπλών scanner και βρίσκει αυτόματα τις συμπτώσεις για την εφαρμογή βερνικιού και foil ανά τεμάχιο ετικέτας.

Πολυάριθμες παρουσιάσεις και επιδείξεις πραγματοποιήθηκαν από την MGI και την Konica Minolta στη διάρκεια του τετραήμερου για την ανάδειξη της υπεραξίας για τους τελικούς πελάτες και τα brands της ψηφιακής εκτύπωσης και επεξεργασίας των προϊόντων τους και του αντίκτυπου που έχουν αυτά στον καταναλωτή, σε περιβάλλοντα λιανικής πώλησης και ηλεκτρονικού εμπορίου. Εφαρμογές σε κουτιά, μπουκάλια, shrink sleeves, σακούλες, ταμπέλες, ετικέτες και διαφημιστικά είδη προκάλεσαν αίσθηση στους επισκέπτες.

,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση