Το Designathon επιστρέφει για 3η χρονιά!

Το Designathon επιστρέφει στις 7-9 Οκτωβρίου για 3η χρονιά!

Aν εiσαι Graphic ή Digital Designer, από 18­ μέχρι 33 χρονών και η γραφίδα είναι προέκταση του χεριού σου, αν υποφέρεις από τενοντίτιδες και το design είναι για σένα δεύτερη φύση, τότε δήλωσε τώρα συμμετοχή. Κορυφαίες εταιρίες από το χώρο της Διαφήμισης και της Γραφιστικής περιμένουν να μοιραστούν μαζί σου τα κατακάθια της σοφίας τους.

Λάβε μέρος στο Designathon, τον 32ωρο μαραθώνιο design, σχεδίασε την οπτική επικοινωνία, από το λογότυπο ως την παρουσία της στο διαδίκτυο και μπορεί να δεις τη δική σου δουλειά live.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

Eξαιρετικούς ομιλητές: Eυκαιρία να βρεθείς στο μυαλό μερικών από των καλύτερων creatives στην Ελλάδα. Άκουσε, ρώτα, μάθε, άντλησε έμπνευση.

Design battle: Έχεις 32 ώρες να αποδείξεις ότι η ομάδα σου υπερέχει.

Mentoring: Κόλλησες; Οι μέντορες θα είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις και να σε κάνουν να αναρωτηθείς “πώς δεν το σκέφτηκα;”.

Θετικά vibes: Μουσική, μπύρα, φαγητό, καφέδες ­ όλα τα καύσιμα που θα χρειαστείς θα είναι διαθέσιμα για να τροφοδοτήσουν την προσπάθειά σου. Μην είσαι μικρόψυχος. Μοιράσου μια μπύρα με τον αντίπαλο Designer.

Βραβεία: Οι καλύτερες ομάδες θα κερδίσουν βραβεία.

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ;

Στο συνεργατικό χώρο εργασίας Found.ation (thefoundation.gr). Ευρυσθέως 2 & Πειραιώς 123, 118 54 Κάτω Πετράλωνα – Αθήνα, 210 3450606.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφτείτε το designathon.gr

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση