ΣΥΒΙΠΥΣ workshop: Create Green Values with your Packed Greek Products

Την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 ο ΣΥΒΙΠΥΣ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας) και η ΕΕΧ (Ένωση Ελλήνων Χημικών) διοργανώνουν Workshop με τίτλο “Create Green Values with your Packed Greek Products“.

Την εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο διεθνούς φήμης Ελβετός τεχνικός Gerald Lefebvre,ο οποίος είναι ιδρυτής της εταιρίας ECO6S: Statistical, Environmental & Technical Analysis και εργάζεται ως σύμβουλος ανάπτυξης συσκευασιών τα τελευταία 20 έτη. Ο τίτλος της ομιλίας του είναι “Improve environmental & economical performances with LCCA & Lean Tools (LCCA Life Cycle & Costs Analysis)“. Ο Gerald Lefebvre συνεργάζεται με τον ΣΥΒΙΠΥΣ στις εκπαιδευτικές δράσεις Green DOT/LCA tools και Lean manufacturing που βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.pac.gr.

Ο δεύτερος ομιλητής είναι ο Γερμανός τεχνικός Götz Ahrens,Project Manager του διεθνή Οργανισμού EUBP (European bioplastics Association),ο οποίος εκπροσωπεί εταιρίες παραγωγής κομποστοποιήσιμων βιοπλαστικών: BASF, BIOTEC, BRASKEM, DUPONT, MITSUBISHI, NOVAMONT, NATUREWORKS κ.α. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρουσιαστούν οι δράσεις του EUBP για την νέα γενιά των βιο-πλαστικών και των εφαρμογών τους στην βιομηχανία της συσκευασίας.Ο πλήρης τίτλος της ομιλίας είναι: “Bioplastics in packaging. Understanding the true potential of bio-based and biodegradable plastics“.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Ε.Χ. Κάνιγγος 27, 6ος όροφος (έναρξη 17:30).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας, στο email:info@pac.gr.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση