Πρόσκληση Συμμετοχών στον A’ Design Award & Competition

Ο A’ Design Award & Competition είναι ένας κορυφαίος ετήσιος διεθνής διαγωνισμός με κριτές στον κόσμο για το design. Τα Βραβεία του Α’ Design είναι οργανωμένα σε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών πεδίων για να αναδείχτούν οι καλύτεροι σχεδιαστές από όλες τις χώρες σε όλους τους κλάδους. Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό εξετάζονται από τους συμμετέχοντες και ανώνυμα κρίνονται από μια ισχυρή κριτική επιτροπή από έμπειρους ακαδημαϊκούς, εξέχοντα μέλη του Τύπου και καταξιωμένους επαγγελματίες. Ο A’ Design Award & Competition υπόσχεται φήμη, κύρος, δημοσιότητα και διεθνή αναγνώριση για όλους τους Νικητές του A’ Design Award & Competition μέσω του Βραβείου του Α’ Design που δίνεται για να γιορτάσουμε τα βραβευμένα σχέδια.

Το Βραβείο του Α’ Design είναι ένα πολυπόθητο και ολοκληρωμένο κιτ για νικητές για τα βραβευμένα σχέδια. Το Βραβείο του Α’ Design περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε: διεθνές πιστοποιητικό αριστείας design σε μεταλλικό πλαίσιο, πρόσκληση στο αποκλειστικό γκαλά στην Ιταλία, online + offline έκθεση των βραβευμένων έργων, Α2 αφίσα των βραβευμένων έργων, τυπωμένα σε σκληρό εξώφυλλο τα καλύτερα έργα σε δημοσίευση επετηρίδας, ειδικό 3d βραβείο τρόπαιο τυπωμένο σε πολυτελές μεταλλικό μαύρο κουτί, μετάφραση των έργων σε 20 + γλώσσες για να επηρεάσουμε πραγματικά το διεθνές κοινό, μια αποκλειστική συνέντευξη με τον νικητή, προετοιμασία και διανομή του δελτίου τύπου, άδεια χρήσης του Λογότυπου Νικητών του A’ Design Award & Competition στην επικοινωνία τους, προώθηση των βραβευμένων έργων σε χιλιάδες άλλες δημοσιεύσεις, εμφανίσεις στα μίντια μέσω των συνεργατών τύπου μας, ένταξη στην Παγκόσμια Κατάταξη Design, καθώς και πρόσβαση σε περαιτέρω εργαλεία μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων.

Κάθε χρόνο, τα έργα που επικεντρώνονται στην καινοτομία, τεχνολογία, design και τη δημιουργικότητα βραβεύονται με το Βραβείο του Α’ Design. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές σε ετήσια βάση έως τις 28 Φεβρουαρίου και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται κάθε χρόνο στις 15 Απριλίου. Οι σχεδιαστές από όλο τον κόσμο καλούνται να λάβουν μέρος στα βραβεία συμμετέχοντας με τα καλύτερα έργα, σχέδια και τα προϊόντα τους. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές εφ ‘όσον έχουν σχεδιαστεί κατά τα τελευταία 10 χρόνια.

Μάθετε περισσότερα για το A’ Design Award & Competition στο www.designaward.com

Δηλώστε συμμετοχή στον A’ Design Award:competition.adesignaward.com/registration.php

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση