Λούπες /// Σεμινάρια Σφραγίδας ΤΣΑΚ – ΜΠΑΜ

Η σφραγίδα έχει τη δική της χάρη. Ανάλογα με το υλικό απο το οποίο είναι φτιαγμένη, δίνει και διαφορετική ματιέρα. Μας δίνει στάμπες για πάντα και μάλιστα, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μελάνι, μπορούμε να σφραγίσουμε πάνω σε οτιδήποτε: χαρτί, χαρτόνι, ύφασμα, ξύλο, γυαλί, πλαστικό, στο σκύλο μας, στη γάτα μας, στον ελεγκτή στο λεωφορείο κ.λ.π.

Με μια σφραγίδα μπορούμε να δημιουργήσουμε ενα επαναλαμβανόμενο μοτίβο, να βάλουμε σ’αυτό περισσότερα από ένα χρώματα και αυτά να μην πέφτουν ακριβώς στη θέση τους όταν τυπώνουμε. Και αυτό να μας αρέσει κι απο πάνω!

Μπορεί κανείς να τη φτιάξει με τα πιό φθηνά υλικά και παρ’όλ’ αυτά το αποτέλεσμα να είναι έως και εκθαμβωτικό. Για να μη μιλήσουμε, δε, για τις θεραπευτικές ιδιότητες της σφραγίδας, που όταν τη χαράσεις αναγκαστικά συγκεντρώνεσαι (γιατί αν χαράξεις σε σημείο που δεν πρέπει την πάτησες) και βγάζεις και τα νεύρα σου σ’αυτή όταν τη σκάβεις και δεν ταλαιπωρείς μετά και τους γύρω σου!

Για ώρες θα μπορούσε κανείς να μιλάει για τη σφραγίδα… Χάριν συντομίας όμως, αν πιστεύεις οτι το θέμα μπορεί να σε αφορά, ιδού οι λεπτομέρειες για το εργαστήριο

Το σεμινάριο διαρκεί δύο τρίωρα

Δευτέρα 07/05, 18:30-21:30 και
Δευτέρα 14/05, 18:30-21:30

Στο εργαστήριο θα μάθουμε τον τρόπο να φτιάχνουμε τις δικές μας σφραγίδες, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κάθε φορά υλικό, για να πετύχουμε τις ωραιότερες στάμπες. Θα χρησιμοποιήσουμε μελάνια για χαρτί αλλά και για ύφασμα.

Κόστος: 65€ (τα υλικά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή)
*περιορισμένες θέσεις

Ιnfo και κρατήσεις θέσεων

loupeslou@gmail.com
Τηλ: 6973790449 και 6938940682

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα Λούπες στο facebook www.facebook.com/loupesprinting

Λούπες /// Σεμινάρια Σφραγίδας ΤΣΑΚ - ΜΠΑΜ
,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση