Βραβεία Fespa 2020: Γιορτάζοντας την τελειότητα της εκτύπωσης

Τα βραβεία FESPA είναι τα μοναδικά ανεξάρτητα βραβεία στον τομέα της εκτύπωσης που αναδεικνύουν την καλύτερη εκτύπωση παγκοσμίως, αλλά και τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό και την παραγωγή της.

Σχετικά με τα βραβεία FESPA:

Τα βραβεία FESPA ιδρύθηκαν το 1991 και είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο της εκτύπωσης. Κάθε χρόνο εκεί εκτίθενται τα ταλέντα των υποψήφιων παραληπτών των βραβείων και κρίνονται από τους ειδικούς της βιομηχανίας. Κάθε χρόνο εκεί καθορίζονται τα πρότυπα την βιομηχανίας. Κάθε χρόνο εκεί η έμπνευση αφθονεί!

Βραβεία FESPA 2020

Το 2020 οι ειδήμονες στις εκτυπώσεις θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν τις καλύτερες συμμετοχές των κλάδων εκτύπωσης και σήμανσης. Με εκατοντάδες συμμετοχές σε 18 κατηγορίες και με μια θεαματική δεξίωση, τα βραβεία FESPA είναι εκεί όπου γεννιούνται τα αστέρια και δημιουργούνται νέες επιχειρηματικές επαφές και σχέσεις.

Οι εγγραφές για τα βραβεία FESPA 2020 έχουν ξεκινήσει. Οι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλουν τη δουλειά τους μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2020. Η οριστική κρίση των έργων θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο Gala Dinner της FESPA που Θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου 2020, στη Μαδρίτη, παράλληλα με την έκθεση FESPA Global Print Expo 2020.

Που απευθύνονται:

Τα βραβεία FESPA απευθύνονται στους εκτυπωτές όλων των ειδικοτήτων, από όλες τις χώρες. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους υποψήφιους πελάτες σας και να τους δείξετε τις τεχνικές σας ικανότητες από το να αποδείξετε ότι οι ικανότητές σας έχουν αναγνωριστεί από ανώτερα, ισχυρά πρόσωπα στην εκτυπωτική βιομηχανία;

Γιατι να συμμετάσχετε:

Κερδίζοντας ένα βραβείο δεν ενισχύετε μόνο την εικόνα της εταιρείας σας που μπορεί να προσελκύσει νέους πελάτες, αλλά και ανεβάζετε το ηθικό της ομάδας σας, καθώς η δουλειά τους γίνεται παγκοσμίως αναγνωρίσιμη. Επιπλέον, όλοι οι φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα επιπλέον βραβείο, το βραβείο People’sChoice.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών στα βραβεία Fespa 2020 μπορείτε να βρείτε εδώ

,

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση