Αγώνες νέων σχεδιαστών

Στις μέρες μας οι ανάγκες για γρήγορη και εύστοχη πληροφόρηση συνεχώς αυξάνεται. Για το λόγο αυτό ο ρόλος του σχεδιαστή οπτικής επικοινωνίας είναι το Α και το Ω για μια επιτυχημένη πορεία στον ωκεανό της πληροφορίας και των μηνυμάτων.

Το περιοδικό Gr Design υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας (ΕΓΕ), δίνει την ευκαιρία στους νέους δημιουργούς ηλικίας 22 έως 30 ετών να συμμετέχουν (χωρίς κόστος) σε μια διαδικασία, όπου έμπειρα άτομα από τον τομέα της Οπτικής Επικοινωνίας της χώρας μας, θα αξιολογήσουν τη δυναμική και την αρτιότητα της δουλειά τους. Παράλληλα μια έκθεση των προκριθέντων έργων θα εκτεθεί στο Ρομάντζο Bios σε συνδυασμό με μια παρουσίαση στις σελίδες του περιοδικού Gr Design.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει, έως την Παρασκευή στις 14 Φεβρουαρίου, χωρίς κόστος, μέχρι και δύο έργα του, σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής.

Τα έργα που θα προκριθούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, για την ύπαρξη τυχόν ενστάσεων. Οι νικητές θα βραβευθούν στην τελετή απονομής που θα γίνει την Παρασκευή 28 Μαρτίου. Τα εργα αυτά θα εκτεθούν στον φιλόξενο χώρο του Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα) και θα υπάρξει σχετικό αφιέρωμα στο νέο τεύχος του περιοδικού.

Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα των αγώνων για τις κατηγορίες και αποστείλετε ηλεκτρονικά τις συμμετοχές σας εντελώς δωρεάν: agones.grdmagazine.gr

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση