Έκθεση Αφίσας Poster for Tomorrow – Δικαίωμα στην Εργασία

Στο πλαίσιο της 2ης Συνάντησης Νέων Γραφιστών, Toolkit Startup 2, το Design Toolkit, διοργανωτής φορέας της εκδήλωσης, φιλοξενεί την έκθεση αφίσας Poster for Tomorrow – Δικαίωμα στην Εργασία.

Το Poster for Tomorrow είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με έδρα τη Γαλλία που κάθε χρόνο διοργανώνει ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό αφίσας πάνω σε ένα επιλεγμένο θέμα κοινωνικού ενδιαφέροντος. Για το 2014, η έκθεση έχει θέμα το Δικαίωμα στην Εργασία – δηλαδή το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να μην αντιμετωπίζει στον χώρο εργασίας διακρίσεις λόγω φύλου, ηλικίας, ή εθνικότητας, και να εισπράττει δίκαιη μισθολογική αμοιβή για την εργασία του. Στόχος της έκθεσης είναι να αναδείξει τη σημασία αυτού του δικαιώματος για την προστασία από φαινόμενα όπως η παιδική εργασία, οι εργασιακές διακρίσεις και η εκμετάλλευση σε οποιαδήποτε μορφή.

Η έκθεση Poster for Tomorrow – Δικαίωμα στην Εργασία υλοποιείται με την πολύτιμη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, στους χώρους του οποίου φιλοξενείται, στην αίθουσα Allatini-Dassault, Λεωφ. Στρατού 2Α, από 24 Απριλίου ως 2 Μαΐου 2015. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 5 με 9 το απόγευμα, και η είσοδος είναι ελεύθερη. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 24 Απριλίου, στις 8:00 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες: toolkitstartup.gr

Poster for Tomorrow – Δικαίωμα στην Εργασία

Σχετικά με τον/την Διονυσία Γιώργη

Δείτε όλα τα άρθρα από τον/την Διονυσία Γιώργη →

Αφήστε μια απάντηση